Veelgestelde vragen over brandveiligheid

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over brandveiligheid. We hebben deze vragen verzameld aan de hand van eerder gestelde vragen, dus grote kans dat je je antwoord hiertussen kunt vinden.

Klik hier voor het overzicht

Bezoekadres
Rooseveltstraat 4a 
2321 BM Leiden

Postadres
Postbus 1123
2302 BC Leiden

Telefoon tijdens kantooruren
Van maandag tot en met vrijdag zijn we van 8:00 tot 17:00 uur bereikbaar op dit nummer: 088 - 246 5000

E-mail 
info@vrhm.nl

JeLeefomgeving
De VRHM  gebruikt een nieuwe applicatie voor het behandelen van de (brand)veiligheidsadviezen en -controles. Daarmee worden ook de advies- en controlebrieven verstuurd. De e-mails hebben als afzender ‘noreply@jeleefomgeving.nl’.  

Bij levensbedreigende situaties of twijfel? Bel altijd 1-1-2
Twijfel je of de situatie ernstig genoeg is? Bel dan altijd voor de zekerheid 1-1-2, zodat de alarmcentrale een professionele inschatting kan maken.

Geen spoed wel brandweer? Bel 0900-0904
Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je 0900-0904. Meer informatie over het landelijke geen-spoednummer vind je op brandweer.nl/geenspoed.

Persvragen over incidenten
Voor journalisten met vragen over incidenten is er 24 uur per dag een operationeel woordvoerder beschikbaar op 088 - 246 5101. De operationeel woordvoerder is ook bereikbaar via mail: persvoorlichting@vrhm.nl.

Overige persvragen
Journalisten die vragen hebben over andere onderwerpen dan actuele incidenten kunnen tijdens kantoortijden terecht bij team Communicatie.
Mail: communicatie@vrhm.nl
Telefoon: 088 246 5000

Kamer van Koophandel
Nummer: 27 38 06 56
Ten name van: GR Veiligheidsregio Hollands Midden

”De kern van mijn werk? Zorgen voor een gastvrij gevoel.”
- Michèle van Werkhoven, floorhost

Contact formulier

Je kunt ook een mailtje sturen. Jouw mail ontvangen we in onze centrale mailbox die daarvandaan verspreid wordt naar de collega die inhoudelijk antwoord kan geven.

* Geeft verplicht veld aan