Hollands midden Veilig

Hollands Midden Veilig.

Hollands midden Veilig

Hollands Midden Veilig

Ontdek hier hoe u zich kunt voorbereiden op risico's

Gevaarlijke stoffen

gevaarlijke stoffen

Bij een ongeluk of incident kunnen stoffen vrijkomen die schadelijk en gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Weet u hoe u moet handelen als schadelijke stoffen vrijkomen?

Uitval gas, water, stroom

Uitval gas, water, stroom

Dagelijks gebruiken we allemaal gas, water of stroom. We zijn afhankelijk van deze voorzieningen. Bent u voorbereid als gas, water of stroom voor langere tijd uitvalt?

Brand

Brand

Er bestaat een kans dat brand uitbreekt in uw huis, maar dit kunt u voorkomen. Een brand in de omgeving is lastiger te voorkomen, hoe handelt u dan?

Terrorisme

Terrorisme

De kans op een terroristische aanslag is klein, maar de gevolgen zijn groot. De overheid houdt mogelijke terroristen in de gaten. Waar kunt u zelf opletten bij terrorisme als u op een openbare plek met veel mensen bent?

Extreem weer

extreem weer

Regen, windstoten, hevig onweer, sneeuw en ijzel, kou of extreme hitte. In Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreem weer. Hoe kunt u zich thuis en onderweg voorbereiden op extreem weer?

Evenementen

evenementen

Bezoekt u wel eens een evenement? De organisatie neemt vooraf noodzakelijke maatregelen en ook hulpdiensten zijn voorbereid. Wat moet u doen als er paniek of plotseling noodweer uitbreekt bij evenementen?

Cybercrime

Cybercrime

De wereld wordt steeds digitaler, dit brengt veiligheidsrisico's met zich mee. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) beschermt (online) uw persoonsgegevens. Hoe beschermt u zichzelf tegen de gevaren van het internet?

Wateroverlast

Wateroverlast

Door de ligging aan zee en de vele polders in onze regio bestaat de kans op een overstroming. De kans is klein, maar als het gebeurt zijn de gevolgen groot. Wat moet u doen wanneer uw buurt dreigt te overstromen?

Overige risico's

Overige

Er zijn nog meer risico's waarop u zich kunt voorbereiden. Hierbij kunt u denken aan een kernongeval, een ziektegolf of een ongeluk op het spoor met een goederentrein. Waar moet u allemaal aan denken als het gaat om deze risico's?