Hollands midden Veilig

Hollands Midden Veilig

Hollands midden Veilig

Hollands Midden Veilig

Ontdek hier hoe u zich kunt voorbereiden op risico's.

Gevaarlijke stoffen

gevaarlijke stoffen

Bij een ongeluk of incident kunnen stoffen vrijkomen die schadelijk en gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Weet u hoe u moet handelen als deze stoffen vrijkomen?

Verder

Uitval gas, water, stroom

Uitval gas, water, stroom

Dagelijks gebruiken we allemaal gas, water of stroom. We zijn afhankelijk van deze voorzieningen. Bent u voorbereid als dit voor langere tijd uitvalt?

Verder

Brand

Brand

Er bestaat een kans dat brand uitbreekt in uw huis, maar dit kunt u voorkomen. Een brand in de omgeving is lastiger te voorkomen, hoe handelt u dan?

Verder

Terrorisme

Terrorisme

De kans op een terroristische aanslag is klein, maar de gevolgen zijn groot. De overheid houdt mogelijke terroristen in de gaten. Waar kunt u zelf opletten als u op een openbare plek met veel mensen bent?

Verder

Extreem weer

extreem weer

Regen, windstoten, hevig onweer, sneeuw en ijzel, kou of extreme hitte. In Nederland hebben we steeds vaker te maken met extreem weer. Hoe kunt u zich thuis en onderweg hierop voorbereiden?

Verder

Evenementen

evenementen

Bezoekt u wel eens een evenement? De organisatie neemt vooraf noodzakelijke maatregelen en ook hulpdiensten zijn voorbereid. Maar wat moet u doen als er paniek of plotseling noodweer uitbreekt?

Verder

Cybercrime

pcmweb_image_qobn5im

De wereld wordt steeds digitaler, dit brengt veiligheidsrisico's met zich mee. De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) beschermt (online) uw persoonsgegevens. Bescherm uzelf tegen de gevaren van het internet.

Verder

Wateroverlast

Wateroverlast

Door de ligging aan zee en de vele polders in onze regio bestaat de kans op een overstroming. De kans is klein, maar als het gebeurt zijn de gevolgen groot. Wat moet u doen wanneer uw buurt dreigt te overstromen?

Verder

Overige risico's

Overige

Er zijn nog meer risico's waarop u zich kunt voorbereiden. Hierbij kunt u denken aan een kernongeval, een ziektegolf of een ongeluk op het spoor met een goederentrein. Waar moet u allemaal aan denken als het gaat om deze risico's?

Verder