Vacature Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker

Wij zoeken vrouwen en mannen met lef!

Help mens en dier uit de brand. Ruk uit bij verkeersongelukken of ongevallen met gevaarlijke stoffen. Kom in actie bij stormschade. Zet je in bij rampenbestrijding. Of trek je duikpak aan bij incidenten op het water.

Voor onze beroepskazernes in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden-Noord en Leiden-Zuid zoeken we vrouwen en mannen met lef voor de functie Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker.

Vacature Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker

Wij zoeken vrouwen en mannen met lef!

Help mens en dier uit de brand. Ruk uit bij verkeersongelukken of ongevallen met gevaarlijke stoffen. Kom in actie bij stormschade. Zet je in bij rampenbestrijding. Of trek je duikpak aan bij incidenten op het water.

Brandweer Hollands Midden bewaakt dag en nacht de veiligheid in de regio. Die strekt zich uit van het noorden van Zuid-Holland via de Bollenstreek tot de Krimpenerwaard. Dat doen we met zo’n 1.400 beroepskrachten, vrijwilligers en kantoormedewerkers.

Voor onze beroepskazernes in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden-Noord en Leiden-Zuid zoeken we vrouwen en mannen met lef voor de functie

Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker


Wat ga je doen?
Spannend, afwisselend en vooral belangrijk werk. In een hechte groep collega’s, onder bijzondere omstandigheden, in ploegendiensten van 24 uur. Heb je de opleiding Manschap A nog niet gevolgd, dan ga je dat eerst doen. Ook haal je je duikbrevet. Wordt allemaal door ons betaald. De functie is overigens voor maximaal 20 jaar. Gedurende die 20 jaar krijg je begeleiding bij jouw zoektocht naar ander werk.

Wie ben jij? Je bent minimaal 18 jaar en hebt een mbo-diploma met het liefst een technische achtergrond. Heb je de benodigde brandweerdiploma’s al gehaald? Des te beter. Verder ben je sportief, kun je goed zwemmen, en heb je een rijbewijs B. Dat je een stressbestendig bent, goed kunt samenwerken en je graag voor anderen inzet, is vanzelfsprekend. En je woont op maximaal 45 minuten afstand van een van onze beroepskazernes.

En de selectieprocedure? De selectiegesprekken vinden plaats op 28 en 29 oktober 2020. Verder zijn een sport- en een technische test onderdeel van de selectieprocedure. Normaal gesproken houden we één sportdag. Tijdens zo’n sportdag staan hardlopen, zwemmen, ladderklimmen, een oriëntatietest, een krachtcircuit en een hindernisbaan op het programma. Meer informatie over de sporttest vind je op www.brandweer.nl/hollandsmidden.

Vanwege de coronamaatregelen houden we de sporttests op meerdere dagen. De hardlooptest vindt plaats op 5 november 2020. Of en wanneer de andere sporttests plaatsvinden is nu nog niet bekend.

Ook maak je een psychologische test en word je medisch gekeurd.

Goed om te weten

Wij werven mensen met de beste capaciteiten voor een functie en laten ons niet leiden door culturele achtergrond, genderidentiteit, geloofsovertuiging of geaardheid. Wij zoeken vrouwen en mannen met lef.

Meer weten?

Neem dan contact op met Johan van Osnabrugge, kazernemanager beroeps: 06 – 16 72 41 15, of e-mail: johan.van.osnabrugge@vrhm.nl

Enthousiast geworden?

Download het sollicitatieformulier op onze website, vul het in en mail het vóór 12 oktober a.s. naar onze afdeling Personeel, Organisatie en Communicatie: vacaturemanschap@brandweer.vrhm.nl.

We kijken uit naar een aansprekende motivatie, aangevuld met een volledig cv.