Vacatures VRHM

Vacatures van de VRHM en Brandweer Hollands Midden

Vacatures VRHM

De Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) is één van de vijfentwintig veiligheidsregio’s van Nederland. De VRHM werkt met achtien gemeenten, GHOR, brandweer, politie en andere partners samen op het gebied van brandweerzorg, risico- en crisisbeheersing en rampenbestrijding. De organisatie bestaat uit circa 1400 medewerkers, waarvan 1000 brandweervrijwilligers (43 kazernes), 150 beroepsbrandweerlieden (4 kazernes) en 250 kantoormedewerkers.

21 juli 2021

Als Informatiespecialist / Specialist Omgevingsveiligheid voorzie jij de organisatie van inzichten op basis waarvan zij beleid kunnen aanpassen en ontwikkelen. Om dit te realiseren ga je zelf op zoek naar relevante datasets, combineer je interne- en externe datasets, toets je de kwaliteit van de data en pas je statistische modellen en wiskundige technieken toe. En niet alleen ga je op zoek naar verbanden in de data, ook neem je beleidsmedewerkers mee hoe om te gaan met deze nieuwe inzichten. Je pioniert in een organisatie die data gedreven wil gaan werken!

13 juli 2021

Ben jij een enthousiaste professional die samen met ons aan de veiligheid en het beheer en onderhoud van materieel en materiaal voor de brandbestrijding en hulpverlening wil werken?
Wij zijn op zoek naar een afdelingsmanager die zijn verantwoordelijkheid neemt, goed kan samenwerken en mensen verbindt en coacht. Je gaat je verantwoordelijkheid niet uit de weg en laat zien dat je ideeën hebt voor de toekomst. Die visie draag je uit en voer je uit. Natuurlijk doe je het niet allemaal zelf; je weet medewerkers eigenaarschap te geven en taken en werk goed te delegeren.
Wij hebben een mooie baan voor 36 uur per week waarin je verder vormgeeft aan beheer en onderhoud en de samenwerking met operationele eenheden en de specialisten in de backoffice van Brandweerzorg optimaliseert.

7 juli 2021

De Veiligheidsregio Hollands Midden is op zoek naar een Beleidsadviseur Arbeidsvoorwaarden

16 december 2020

Word jij onze collega?