Vacatures VRHM

Vacatures van de VRHM en Brandweer Hollands Midden

Vacatures VRHM

De Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) is één van de vijfentwintig veiligheidsregio’s van Nederland. De VRHM werkt met achtien gemeenten, GHOR, brandweer, politie en andere partners samen op het gebied van brandweerzorg, risico- en crisisbeheersing en rampenbestrijding. De organisatie bestaat uit circa 1400 medewerkers, waarvan 1000 brandweervrijwilligers (43 kazernes), 150 beroepsbrandweerlieden (4 kazernes) en 250 kantoormedewerkers.

22 september 2020

De veiligheidsregio Hollands Midden is op zoek naar een medewerker Planbeoordeling Brandpreventie / (Brand) Veilig Leven (36 uur) standplaats Alphen aan den Rijn.

2 september 2020

Wij zoeken vrouwen en mannen met lef!

Help mens en dier uit de brand. Ruk uit bij verkeersongelukken of ongevallen met gevaarlijke stoffen. Kom in actie bij stormschade. Zet je in bij rampenbestrijding. Of trek je duikpak aan bij incidenten op het water.

Voor onze beroepskazernes in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden-Noord en Leiden-Zuid zoeken we vrouwen en mannen met lef voor de functie Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker.