Vacatures VRHM

Vacatures van de VRHM en Brandweer Hollands Midden

Vacatures VRHM

De Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) is één van de vijfentwintig veiligheidsregio’s van Nederland. De VRHM werkt met achtien gemeenten, GHOR, brandweer, politie en andere partners samen op het gebied van brandweerzorg, risico- en crisisbeheersing en rampenbestrijding. De organisatie bestaat uit circa 1400 medewerkers, waarvan 1000 brandweervrijwilligers (43 kazernes), 150 beroepsbrandweerlieden (4 kazernes) en 250 kantoormedewerkers.

6 december 2019

Ben jij geïnteresseerd in de processen van de brandweer, rampenbestrijding en bedrijfsvoering? Wil jij meedenken over hoe informatie beter kan worden ingezet om de veiligheid te verhogen? Goed werkende informatiesystemen kunnen in onze organisatie van levensbelang zijn. Als Functioneel beheerder bij Veiligheidsregio Hollands Midden draag je bij aan de veiligheid in de regio.

4 december 2019

Het wordt steeds belangrijker om de inkoop van diensten en producten goed te organiseren. Even zomaar wat aanschaffen is er niet meer bij. En terecht. Daarom zijn we op zoek naar iemand ie ons daarbij kan adviseren. Wij hebben een geweldige baan voor jou als (tactisch) Inkoopadviseur.

29 november 2019

Wil je werken in de dynamische wereld van de brandweer? Wil jij meedenken over hoe we de (brand) veiligheid kunnen verhogen binnen Veiligheidsregio Hollands Midden? Zie jij ook dat (brand) veilig gedrag van levensbelang is? Als senior medewerker (brand) Veilig Leven / toezichthouder bij Brandweer Hollands Midden ga je voor veiligheid in onze regio.