Vacature GHOR HM Medewerker crisisorganisatie en vakbekwaamheid

Kijk jij uit naar een werkomgeving midden in de crisisbeheersing of rampenbestrijding? Is regelen en organiseren echt jouw ding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature GHOR HM Medewerker crisisorganisatie en vakbekwaamheid

Kijk jij uit naar een werkomgeving midden in de crisisbeheersing of rampenbestrijding? Is regelen en organiseren echt jouw ding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

GHOR Hollands Midden is op zoek naar een enthousiaste

Medewerker crisisorganisatie en vakbekwaamheid

Voor 32 uur per week

Wie zoeken wij en wat ga je doen ?

Wij zoeken iemand die alle ballen in de lucht kan houden en kan schakelen tussen twee belangrijke velden binnen de GHOR. Onze nieuwe collega gaat met name intensief samenwerken met beleidsmedewerkers op het gebied van de crisisorganisatie en vakbekwaamheid. Het grotere belang is dat de crisisfunctionarissen van de GHOR optimaal kunnen presteren bij calamiteiten en rampen.  Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering van de jaarplannen. Plannen, organiseren en coördineren van scholingen, trainingen en oefeningen, themadagen, overleggen etc., het verwerken van evaluaties van inzetten tot het betrokken zijn bij de afstemming tussen de verschillende beleidsmedewerkers zijn hier een onderdeel van.

Wie zijn wij?

GHOR Hollands Midden is de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio en coördineert en adviseert over de geneeskundige hulpverlening bij rampenbestrijding en crisisbeheersing. We zijn een echte netwerkorganisatie en hebben daarom veel contact met alle ketenpartners in de zorg en de Veiligheidsregio Hollands Midden. Werken bij de GHOR betekent werken met zeer bevlogen en betrokken collega’s in een enthousiast en ervaren team. Samen zijn we verantwoordelijk voor het bepalen en het halen van onze resultaten binnen een zeer inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Naast de collega’s van het GHOR bureau bestaat de GHOR crisisorganisatie uit ongeveer 40 functionarissen in verschillende piketfuncties. Deze functionarissen gaan tijdens hun piketdienst bij een crisis of ramp aan de slag. Jij draagt er samen met je collega’s aan bij dat deze functionarissen optimaal kunnen presteren in hun rol.

Meer informatie over GHOR Hollands Midden vind je op de website: www.ghorhm.nl

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je kan beleid vertalen naar de praktijk en bent in staat om daar jouw taken uit te filteren
 • Je bent accuraat en gestructureerd in je werken, je bent een echte planner
 • Je bent een teamspeler en je bent in staat om anderen mee te nemen en te stimuleren
 • Je bent in staat, naast samenwerken ook zelfstandig te werken
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en je aanpak is mensgericht
 • Je hebt affiniteit, ervaring is een pré, met rampenbestrijding, crisisbeheersing en/of gezondheidszorg
 • Je bent bereid om functiegerichte scholing te volgen.
 • Je bent in bezit van het rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke afwisselende dynamische baan binnen een informele, groeiende en maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de openbare gezondheidszorg en veiligheid!
 • Je salaris ligt (fulltime gebaseerd op 36-urige werkweek) heeft met een uitloop tot maximaal € 3301,- bruto per maand (functionele schaal 7).
 • Verder ontvang je nog 17,05% Individueel Keuze Budget (waaronder 8% vakantiegeld, 6,8% eindejaarsuitkering en 2,25% overig) om extra verlof, opleidingen, aanschaf fiets mee te financieren of als extra inkomen te laten uitbetalen op een moment dat jou schikt.
 • We hebben een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; zo zijn er o.a. collectiviteitskortingen op o.a. je zorgverzekering en is het pensioen van het ABP (twee derde betaalt de werkgever).
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

En verder belangrijk om te weten:

 • Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.
 • Indien we niet fysiek met sollicitanten in gesprek kunnen i.v.m. de ontwikkelingen rond het Coronavirus, zullen de sollicitatiegesprekken online via MS Teams plaatsvinden.
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Kortom een zeer afwisselende functie waarbij de focus ligt op coördineren, plannen, verbinden en netwerken.

Heb je interesse?

Je schriftelijke sollicitatie (CV en motivatiebrief) ontvangen we graag onder vermelding van vacaturenummer 148  via e-mail: vacatures@rdoghm.nl.

Bij verdere vragen neem dan gerust contact op met Danielle Smit, dsmit@ghorhm.nl, 071 207 30 09 (vakbekwaamheid) of Peter Lasschuijt, plasschuijt@ghorhm.nl 071 207 30 12 (crisisorganisatie).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.