Medewerker Managementondersteuning BWZ

Bij de sector Brandweerzorg levert het Team Centrale Administratie Brandweerzorg (CABZ) management-, project- en administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen binnen Brandweerzorg. In dit team is een vacature ontstaan voor een Medewerker Managementondersteuning BWZ

Medewerker Managementondersteuning BWZ

De Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) is één van de vijfentwintig veiligheidsregio’s van Nederland. Hollands Midden telt ruim 770.000 inwoners en een oppervlakte van 782 km² verstedelijkt en landschappelijk gebied.
De VRHM werkt samen met negentien gemeenten, GHOR (geneeskundige hulpverleningsorganisaties in de regio) brandweer, politie en andere partners aan een veilige samenleving. Onze kerntaken zijn brandweerzorg, risico- en crisisbeheersing en rampenbestrijding in de regio. De organisatie bestaat uit circa 1.400 medewerkers, waarvan 1.000 brandweervrijwilligers (45 kazernes), 150 beroepsbrandweerlieden (4 kazernes) en 250 kantoormedewerkers. Onze missie is dat we samen sterker staan voor veiligheid.

Bij de sector Brandweerzorg levert het Team Centrale Administratie Brandweerzorg (CABZ) management-, project- en administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen binnen Brandweerzorg. In dit team is een vacature ontstaan voor een medewerker managementondersteuning
25 uur per week (0,7 fte)

Wat ga je doen?
• Je verzorgt de voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten;
• Je organiseert het beheer van afspraken en agenda’s van een aantal managers, waaronder de clustermanagers van vrijwilligerskazernes.
• Je levert een bijdrage in de aanname en afhandeling van meldingen en aanvragen;
• Je registreert, bewerkt en verstrekt gegevens t.b.v. de verschillende administratieve systemen;
• Je verzorgt de administratieve ondersteuning en organisatie voor de festiviteiten bij jubilea, onderscheidingen en afscheidsrecepties
• Je springt bij waar dat nodig is op andere taken binnen het team.

De gewenste functie-eisen en competenties
• Je hebt een voor het vakgebied relevante opleiding op mbo 4 niveau en weet hoe je Office optimaal gebruikt;
• Je communiceert duidelijk en makkelijk, mondeling, per mail en op papier.
• Je hebt ervaring met project- en procesmatig werken.

Vaardigheden
Voor deze functie zoeken wij iemand die goed kan plannen en organiseren, analytisch is, klant- en kwaliteitsgericht werkt en naast verantwoordelijkheidsgevoel een samenwerkingsgerichte aanpak heeft.


Wij werken hybride; deels thuis, deels op kantoor (locatie Leiden) of op één van onze kazernes in de regio.
Binnen Brandweerzorg werkt een groot deel van de collega’s vanuit een vrijwilligersaanstelling.
Dit betekent dat een deel van de werkzaamheden van de functie buiten reguliere kantooruren plaats zal vinden.

Wij bieden
Een leuke uitdagende baan waarbij een nadrukkelijke bijdrage wordt gevraagd aan het verder ontwikkelen en optimaliseren van de management,- en administratieve ondersteuning binnen Brandweerzorg.
Bij 36 uur per week is het salaris maximaal € 3.176,- schaal 7 bruto per maand. ). Daarnaast bieden we je een Individueel Keuze Budget van 17,05 % van het jaarsalaris. Een budget waarmee je jouw arbeidsvoorwaarden kunt inzetten op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Adrie van der Plas, afdelingsmanager Integrale Planning (06 5244 3054)

Solliciteren
Je kunt reageren tot en met 26 november 2021. Mail je motivatiebrief en CV aan personeel@vrhm.nl onder vermelding van: sollicitatie vacature van managementondersteuning BWZ


De selectiegesprekken worden ingepland in de periode tussen 2 en 10 december 2021.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VRHM-Vacature-mooi werk