Vacature Stagiair Crisisbeheersing

Wil jij je bezig houden met opleiden, trainen en oefenen (OTO) van crisisfunctionarissen binnen gemeenten? Het Bureau Gemeentelijke Crisisbeheersing zoekt een stagiair die een onderzoeksopdracht wil doen.

Vacature Stagiair Crisisbeheersing

Wil jij je bezig houden met opleiden, trainen en oefenen (OTO) van crisisfunctionarissen binnen gemeenten en daarmee werkervaring opdoen op het gebied van crisisbeheersing?


Het Bureau Gemeentelijke Crisisbeheersing bij Veiligheidsregio Hollands Midden zoekt een vierdejaars HBO-student of 3+ jaar WO-student die voor ons een onderzoeksopdracht wil doen tussen 1 september en 31 december 2019. Daarnaast zal je ons team ondersteunen op het gebied van OTO. Dat betekent dat je een kei moet zijn in organiseren, de handen uit de mouwen wil steken, creatief bent en initiatief toont, je administratie op orde hebt en een interesse moet hebben in didactiek/educatie. Herken jij jezelf in deze omschrijving?

Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie t.a.v. “sollicitatie stage” naar info@bgc.vrhm.nl voor 8 juli. Voor vragen kun je contact opnemen met sr. Beleidsmedewerker Kimini Delfos, telefoonnummer 06-40003561.

Locatie:                 Leiden
Duur:                     20 weken (1 sept - 31 dec)
Uren:                     26 - 36 uur
Vergoeding:           € 333,57 bruto per maand op basis van 36 uur