Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

30 maart 2020

Collega's van alle hulpdiensten merken de laatste tijd dat er veel publiek op incidenten afkomt. Blijf binnen, en als je toch komt: gebruik je verstand! Houd 1,5 meter afstand en hinder onze hulpverleners vooral niet! Wij moeten allemaal veilig en gezond kunnen blijven werken.

28 maart 2020

Zaterdag 28 maart stonden brandweer en politie bij het LUMC voor een eerbetoon aan de zorg. Paul Termorshuizen maakte deze foto's van dit mooie moment.

27 maart 2020

op 27 maart hebben wij de campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’gelancerd. Deze campagne is gericht op jongeren en studenten en daagt hen uit om voorbeelden op film, foto of in tekst vast te leggen van hoe zij ‘slimmer chillen’ met vrienden, gezien de beperkingen in coronatijd. Met als belangrijkste boodschap: houd 1,5 meter afstand.

26 maart 2020

De voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden, burgemeester Lenferink, heeft vandaag de 3e noodverordening COVID-19 ondertekend. Met deze verordening wordt uitvoering gegeven aan de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die afgelopen dagen door het kabinet zijn afgekondigd. De 2e noodverordening komt bij deze te vervallen.

12 maart 2020

Veiligheidsregio Hollands Midden houdt de ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgt de actuele updates en adviezen van het RIVM, GGD en GHOR.

1 januari 2020

De jaarwisseling in Veiligheidsregio Hollands Midden is druk maar relatief ontspannen verlopen.

15 november 2019

Vandaag – vrijdag 15 november - is de Europese aanbesteding voor de vervanging van onze autoladders gepubliceerd op TenderNed. Dat betekent dat vanaf vandaag de procedure is gestart om tot een transparante en objectieve gunning te komen.

6 november 2019

Heeft u op maandag 4 november één of meerdere NL-Alert berichten ontvangen vanwege de grote kerkbrand in Hoogmade? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening over de NL-Alertberichten die u ontvangen heeft.

11 oktober 2019

Heeft u op 2 oktober één of meerdere NL-Alert berichten ontvangen vanwege een incident bij Lisse? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening over de NL-Alertberichten die u ontvangen heeft.

23 juli 2019

Het RIVM heeft vanaf vandaag (23 juli) het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de verwachte warmte.