Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

17 augustus 2020

Jaarverslag VRHM 2019

10 augustus 2020

Vanaf 10 augustus geldt een nieuwe noodverordening. Deze noodverordening vervangt de versie van 15 juli en geeft veiligheidsregio’s meer bevoegdheden om lokaal en regionaal maatregelen te nemen om uitbraken tegen te gaan of in te perken. Ook landelijke regels zijn aangescherpt.

22 juni 2020

Afgelopen zaterdag, 20 juni herdachten alle brandweerkorpsen in Nederland hun omgekomen collega's. Het herdenkingsmonument staat in Arnhem. Bij deze jaarlijkse herdenking wordt door het hele land het Ereteken uitgevoerd.

5 juni 2020

Vandaag heeft de rijksoverheid een eerste versie van het corona dashboard gepubliceerd. Dit dashboard brengt verschillende gegevens over het coronavirus samen, zoals het aantal ic-opnames, positieve testuitslagen en een schatting van het aantal besmettelijke mensen. Iedereen in Nederland kan straks in één oogopslag zien wat de stand van zaken is rond de verspreiding van het coronavirus.

26 mei 2020

Het belooft zonnig weer te worden met Pinksteren. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

20 mei 2020

Het belooft een zonnige dag te worden met Hemelvaart. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!