Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

5 juni 2020

Vandaag heeft de rijksoverheid een eerste versie van het corona dashboard gepubliceerd. Dit dashboard brengt verschillende gegevens over het coronavirus samen, zoals het aantal ic-opnames, positieve testuitslagen en een schatting van het aantal besmettelijke mensen. Iedereen in Nederland kan straks in één oogopslag zien wat de stand van zaken is rond de verspreiding van het coronavirus.

26 mei 2020

Het belooft zonnig weer te worden met Pinksteren. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

20 mei 2020

Het belooft een zonnige dag te worden met Hemelvaart. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

4 mei 2020

Zondag 10 mei is het Moederdag en ook dan is het belangrijk om de coronamaatregelen na te leven. Blijf zoveel mogelijk thuis. Toch op bezoek? Houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

1 mei 2020

De voorzitter veiligheidsregio heeft de burgemeesters gemandateerd voor het besluiten over een (preventieve) last onder dwangsom.

1 mei 2020

De eerste maandag van de maand om 12:00 uur testen we altijd de sirenes. Op maandag 4 mei en 1 juni niet vanwege Dodenherdenking en 2e Pinksterdag.

1 mei 2020

Erehaag bij uitvaarten vrijgesteld van het verbod op samenkomsten

30 april 2020

In de 4e Noodverordening zijn de landelijke wijzigingen, conform de aanwijzing van de minister, opgenomen met betrekking tot buiten sporten en bewegen voor jeugdigen (per 29 april jl.) en de openstellingen van het (speciaal) basisonderwijs en kinderopvang (per 11 mei 2020). In de 4e Noodverordening wordt het bestaande verbod op recreatief nachtverblijf (artikel 2.5b.) ingetrokken per 1 mei 2020 om 12.00 uur.

30 april 2020

Ook op 4 en 5 mei is het belangrijk dat iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt. Blijf zoveel mogelijk thuis. Helpt u mee om anderen hierop te attenderen?

28 april 2020

Ook tijdens Bevrijdingsdag is het belangrijk dat iedereen zich aan de coronamaatregelen houdt. Blijf zoveel mogelijk thuis. Dit keer dus ook geen traditionele vrijmarkt. Helpt u mee om anderen hierop te attenderen?