Nieuws

14 juni 2022

Ben jij die enthousiaste coachende leidinggevende die energie krijgt van het verder vormgeven van de opgave voor de VRHM de komende jaren, hart voor de publieke zaak heeft en beschikt over een creatieve hands-on mentaliteit? Kom dan werken bij de Veiligheidsregio Hollands Midden als onze nieuwe Afdelingsmanager Risicoadvisering!

14 april 2022

“We dachten ons begin 2021 met vaccinaties uit de crisis te prikken. Maar uiteindelijk heeft COVID-19 nog een vol jaar ons doen en laten bepaald.” Dat vertellen @Hans Zuidijk, algemeen directeur van Veiligheidsregio Hollands Midden en @Lilian Weber, directeur Risico- en Crisisbeheersing in ons jaarverslag: “Het jaar 2021 was een aanslag op ons duurvermogen”.

2 maart 2022

Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur worden alle 4278 sirenes in Nederland getest.

14 januari 2022

Tijdens de persconferentie van vrijdagavond heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen tegen het coronavirus deels te versoepelen.

1 januari 2022

Jaarwisseling met enkele grote incidenten in Hollands Midden

23 december 2021

Het is belangrijk zoveel mogelijk mensen op korte termijn een boosterprik te geven in de strijd tegen het coronavirus. Speciale aandacht is er voor de mensen die niet zelf naar een priklocatie kunnen komen. De Brandweer Hollands Midden helpt de GGD Hollands Midden om deze mensen thuis te kunnen vaccineren

11 oktober 2021

Brandweer, politie, ambulance en andere hulpverleners kunnen zich vanaf 11 oktober 2021 virtueel voorbereiden op hulpverlening bij mogelijke incidenten in de tunnel van de RijnlandRoute. En dat is belangrijk, want een voorwaarde voor de openstelling van de tunnel in 2023 is dat alle hulpverleners goed getraind zijn in de hulpverlening bij incidenten in de tunnel.

31 augustus 2021

Het onderwerp Energietransitie is één van de thema’s uit het Regionaal Risicoprofiel van onze veiligheidsregio. Het is noodzakelijk om risico’s als gevolg van de energietransitie te kennen, te duiden en waar nodig te vertalen naar veiligheidsmaatregelen.