Nieuws

27 november 2023

Vanaf 27 november 2023 maken wij gebruik van een nieuwe applicatie (Rx Mission) voor het behandelen van de (brand)veiligheidsadviezen en -controles. Dit omvat ook het verzenden van de advies- en controlebrieven.

9 oktober 2023

In de nacht van dinsdag 4 april 2023 deed zich rond 03.25 uur in de buurt van station Voorschoten een ernstig incident voor op het spoor. Daarbij kwam één persoon om het leven en raakten ongeveer 30 mensen gewond, van wie een aantal (zeer) ernstig.

6 september 2023

In de avond van 9 juni 2023 ontstaat een brand bij plasticproducent TN Plastics aan de Hertog van Beijerenstraat te Ter Aar. Deze brand was van grote omvang en werd in korte tijd zeer intens.

30 augustus 2023

Maandagmiddag 28 augustus jl. heeft burgemeester Henri Lenferink officieel afscheid genomen als voorzitter van de Veiligheidsregio Hollands Midden. Een functie die hij vanaf de start van de Veiligheidsregio Hollands Midden heeft vervuld.

31 juli 2023

Veiligheidsregio Hollands Midden heeft de rol van studentenambassadeur Brandveiligheid geïntroduceerd met als doel het brand risicobewustzijn onder studenten te vergroten en hen actief te betrekken bij brandveiligheidsmaatregelen in studentenhuizen.

4 mei 2023

2022 gaat de geschiedenis in als het jaar waarin de wereld afscheid kon nemen van de coronapandemie. Tijd om op adem te komen was er echter niet. Veiligheidsregio’s kregen de opdracht opvang te regelen voor vluchtelingen in hun eigen regio’s.

23 februari 2023

Vandaag, 23 februari, zijn de medewerkers van VR Hollands Midden en de RAV Hollands Midden die deel uitmaakten van het USAR.nl reddingsteam door het Algemeen Bestuur van de veiligheidsregio uitgenodigd op het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.

9 januari 2023

Vacature Juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden & rechtspositie

1 januari 2023

De jaarwisseling heeft in Veiligheidsregio Hollands Midden veel inzet van de hulpdiensten gevraagd. Het was voor de samenwerkende hulpdiensten een drukke nacht die beheersbaar en zonder grote of bijzondere incidenten is verlopen.