Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

22 september 2020

De veiligheidsregio Hollands Midden is op zoek naar een medewerker Planbeoordeling Brandpreventie / (Brand) Veilig Leven (36 uur) standplaats Alphen aan den Rijn.

20 september 2020

12e Noodverordening COVID-19 VRHM 20 september 2020

2 september 2020

Wij zoeken vrouwen en mannen met lef!

Help mens en dier uit de brand. Ruk uit bij verkeersongelukken of ongevallen met gevaarlijke stoffen. Kom in actie bij stormschade. Zet je in bij rampenbestrijding. Of trek je duikpak aan bij incidenten op het water.

Voor onze beroepskazernes in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden-Noord en Leiden-Zuid zoeken we vrouwen en mannen met lef voor de functie Repressief medewerker 24 uursdienst / brandweerduiker.

17 augustus 2020

Jaarverslag VRHM 2019

10 augustus 2020

Vanaf 10 augustus geldt een nieuwe noodverordening. Deze noodverordening vervangt de versie van 15 juli en geeft veiligheidsregio’s meer bevoegdheden om lokaal en regionaal maatregelen te nemen om uitbraken tegen te gaan of in te perken. Ook landelijke regels zijn aangescherpt.

22 juni 2020

Afgelopen zaterdag, 20 juni herdachten alle brandweerkorpsen in Nederland hun omgekomen collega's. Het herdenkingsmonument staat in Arnhem. Bij deze jaarlijkse herdenking wordt door het hele land het Ereteken uitgevoerd.

5 juni 2020

Vandaag heeft de rijksoverheid een eerste versie van het corona dashboard gepubliceerd. Dit dashboard brengt verschillende gegevens over het coronavirus samen, zoals het aantal ic-opnames, positieve testuitslagen en een schatting van het aantal besmettelijke mensen. Iedereen in Nederland kan straks in één oogopslag zien wat de stand van zaken is rond de verspreiding van het coronavirus.

26 mei 2020

Het belooft zonnig weer te worden met Pinksteren. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

20 mei 2020

Het belooft een zonnige dag te worden met Hemelvaart. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

4 mei 2020

Zondag 10 mei is het Moederdag en ook dan is het belangrijk om de coronamaatregelen na te leven. Blijf zoveel mogelijk thuis. Toch op bezoek? Houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!