Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

30 juli 2020

Ben jij een enthousiaste jonge net afgestudeerde professional die zichzelf graag ontwikkelt? Veiligheidsregio Hollands Midden is op zoekt naar een Trainee bij de afdeling Risicoduiding.

28 juli 2020

Binnen het team ICT is een vacature ontstaan voor Coördinator ICT voor 36 uur.

28 juli 2020

Binnen het team Informatievoorziening is een vacature ontstaan voor Coördinator Informatievoorziening voor 36 uur.

23 juli 2020

Veiligheidsregio Hollands Midden zoekt een inkoper / contractbeheerder die het leuk vindt breed inzetbaar te zijn en zich verder wil ontwikkelen.

22 juni 2020

Afgelopen zaterdag, 20 juni herdachten alle brandweerkorpsen in Nederland hun omgekomen collega's. Het herdenkingsmonument staat in Arnhem. Bij deze jaarlijkse herdenking wordt door het hele land het Ereteken uitgevoerd.

5 juni 2020

Vandaag heeft de rijksoverheid een eerste versie van het corona dashboard gepubliceerd. Dit dashboard brengt verschillende gegevens over het coronavirus samen, zoals het aantal ic-opnames, positieve testuitslagen en een schatting van het aantal besmettelijke mensen. Iedereen in Nederland kan straks in één oogopslag zien wat de stand van zaken is rond de verspreiding van het coronavirus.

26 mei 2020

Het belooft zonnig weer te worden met Pinksteren. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

20 mei 2020

Het belooft een zonnige dag te worden met Hemelvaart. Geniet bewust, zoek de rust. En houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

4 mei 2020

Zondag 10 mei is het Moederdag en ook dan is het belangrijk om de coronamaatregelen na te leven. Blijf zoveel mogelijk thuis. Toch op bezoek? Houd afstand, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

1 mei 2020

De voorzitter veiligheidsregio heeft de burgemeesters gemandateerd voor het besluiten over een (preventieve) last onder dwangsom.