Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

29 november 2022

Ben jij onze nieuwe collega die wil werken voor een veiligheidsorganisatie die midden in de samenleving staat? Waar jouw bijdrage in juridische en arbeidsvoorwaardelijke thema’s echt het verschil kan maken voor collega’s en de organisatie, zodat zij hun relevante taak voor de maatschappij kunnen blijven doen? Dit doe je dan niet alleen, dat doe je samen met experts van andere veiligheidsregio’s en interne stakeholders.

18 november 2022

De brandweer faseert de sleutelbuizen uit. Het tijdstip van beëindiging is per gemeente verschillend.

14 april 2022

“We dachten ons begin 2021 met vaccinaties uit de crisis te prikken. Maar uiteindelijk heeft COVID-19 nog een vol jaar ons doen en laten bepaald.” Dat vertellen @Hans Zuidijk, algemeen directeur van Veiligheidsregio Hollands Midden en @Lilian Weber, directeur Risico- en Crisisbeheersing in ons jaarverslag: “Het jaar 2021 was een aanslag op ons duurvermogen”.

2 maart 2022

Iedere eerste maandag van de maand om 12.00 uur worden alle 4278 sirenes in Nederland getest.

14 januari 2022

Tijdens de persconferentie van vrijdagavond heeft het kabinet aangekondigd de maatregelen tegen het coronavirus deels te versoepelen.

1 januari 2022

Jaarwisseling met enkele grote incidenten in Hollands Midden

23 december 2021

Het is belangrijk zoveel mogelijk mensen op korte termijn een boosterprik te geven in de strijd tegen het coronavirus. Speciale aandacht is er voor de mensen die niet zelf naar een priklocatie kunnen komen. De Brandweer Hollands Midden helpt de GGD Hollands Midden om deze mensen thuis te kunnen vaccineren