Instructeurs en Oefenleiders Natuurbrand

Instructeurs en Oefenleiders Natuurbrand

Instructeurs en Oefenleiders Natuurbrand

Gezocht: Instructeurs en Oefenleiders Natuurbrand

In 2024 starten we weer met een nieuw oefenprogramma. In dit programma staat het thema Natuurbrand. Voor deze oefeningen zoeken wij oefenleiders en instructeurs die feeling hebben met het thema Natuurbrand en het leuk vinden dit bij de verschillende kazernes tijdens de oefenmomenten van zowel beroeps als vrijwilligers uit te dragen.

Wat ga je doen?

Jij bent een professional en je vindt het leuk jouw kennis over te dragen aan de hand van nieuw ontwikkeld oefenmateriaal. Samen met het team van instructeurs en oefenleiders verzorgen jullie deze oefening door de hele regio. Jullie volgen een Trainer de Trainer-programma om de inhoud en didactiek van de les af te stemmen. Je wordt hierin begeleid door didactische en inhoudelijke thema experts. Hierna zijn jullie er klaar voor om op motiverende wijze verdieping in de stof aan te brengen tijdens de oefeningen op de kazernes.

Waaruit bestaat de oefening Natuurbrand?

Tijdens deze oefening ga je in op de ontwikkeling van natuurbrand en bestrijdingsmethodes. Tijdens de les ga je de duinen in om de werkomgeving te bekijken en zet je hier een oefening uit.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een professionele en enthousiaste instructeur en/of oefenleider die de Afdeling Vakbekwaamheid wil vertegenwoordigen;
  • Je vindt het leuk om je collega’s van andere kazernes te ontmoeten en hun mee te nemen op het thema waar jouw passie ligt;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma Instructeur en/of het certificaat Oefenleider;
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van vakbekwaamheidsmomenten / oefenmomenten;
  • Je bent beschikbaar in de periode van januari 2024 tot december 2024 om minimaal 5 keer deze oefenmomenten te geven;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over dit onderwerp en wil je zetten door actief mee te denken over de les en leerstof.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een Train de Trainer-programma van 2 dagdelen aan ter voorbereiding op je rol. Voor het volgen van de trainer de trainer ontvang je een vergoeding van tweemaal 3 uur tegen tarief “deelnemer scholing” a € 25,92 per uur bruto + € 0,31 cent per km gemaakt met een privé voertuig €25,92,-.
Voor het verzorgen van de instructie tijdens de oefenmomenten bieden wij je een vergoeding van 3 uur tegen het tarief “instructeur/waarnemer Algemeen” van €32,27 per uur bruto + € 0,31 cent per km gemaakt met een privé voertuig. De oefeningen duren 2 uur en jij ontvangt een vergoeding van 3 uur. Je bent een half uur eerder dan de deelnemers aanwezig zodat je de deelnemers kan ontvangen en kan controleren of alle middelen aanwezig zijn. Ook sluit jij met de andere waarnemer de locatie af, verzorgt een correctie registratie van de presentie en evaluatiepunten.

Heb je vragen?

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met: Robert de Mare.
Met vragen over het proces en het Train de Trainer-programma kan je contact opnemen met Ellen Meijer

Heb je interesse?

Stuur voor 20 november een e-mail naar: vakbekwaamheid@vrhm.nl. Vertel in je reactie in het kort waarom jij energie krijgt van dit thema. Vermeld in het onderwerp van deze email: “Instructeurs en Oefenleiders 2024 Natuurbrand” Na de sluitingsdatum nemen we contact met je op. Iedereen binnen de VRHM is welkom om te reageren, dus zowel kantoorpersoneel, 24 uursdienst en vrijwilligers.
De gesprekken zullen in week 48, 49 en 50 plaatsvinden. De gesprekken kunnen fysiek of online via MS Teams worden gehouden.

Bekijk of download hier de vacature in Word