Meld kwetsbaarheid

Wanneer u een technische kwetsbaarheid heeft gevonden in een systeem van VRHM, kunt u dit bij ons melden. Het maken van zo'n melding heet Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD). Voor het maken van een CVD-melding gebruikt u onderstaand formulier.

Heeft u een vraag of opmerking die niet gerelateerd is aan cybersecurity? Dan kunt u contact opnemen met VRHM via de algemene contactgegevens.

Stap 1 van 2
* Velden met een * zijn verplicht.
Uw gegevens
Type kwetsbaarheid *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij vragen om uw naam, e-mailadres en telefoonnummer om met u over deze melding te kunnen communiceren. Het opgeven van een naam en telefoonnummer is optioneel. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een beloning, hebben wij ook uw adres nodig om de beloning naar op te sturen. We zullen u daarom mogelijk naar uw adresgegevens vragen nadat uw melding is afgehandeld. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld tenzij een wettelijke bepaling of rechterlijke uitspraak dat vereist.

Extra informatie (hier kan een externe link worden toegevoegd naar extra informatie op de website - een uitklapper zoals bij NCSC is niet beschikbaar voor VRHM, dat zou wat aanvullend maatwerk betekenen).

Akkoordverklaring *
Beveiligingsvraag *
U dient cookies te accepteren om deze captcha te kunnen gebruiken.