Henk Meijer neemt afscheid na bouwrijke jaren

Met twee recepties nam Henk Meijer, directeur veiligheidsregio en regionaal commandant, vorige week afscheid van zijn medewerkers, het bestuur en de crisispartners. Geheel in de eigen stijl van Henk vonden de afscheidsrecepties plaats in ongedwongen sfeer en was er ruimte voor het ophalen van herinneringen

Henk Meijer neemt afscheid na bouwrijke jaren

Met twee recepties nam Henk Meijer, directeur veiligheidsregio en regionaal commandant, afscheid van zijn medewerkers, het bestuur en de crisispartners. Geheel in de eigen stijl van Henk vonden de afscheidsrecepties plaats in ongedwongen sfeer en was er ruimte voor het ophalen van herinneringen.

20170629-MB3A5537

In de toespraken van o.a. Henri Lenferink (voorzitter veiligheidsregio), Gertjan Kats (portefeuillehouder brandweerzorg in het Algemeen Bestuur), Hans Zuidijk (plv. regionaal commandant) en Ruud Bitter (coördinerend functionaris gemeenten) werd met tevredenheid en humor teruggeblikt op hetgeen Henk in de achterliggende jaren heeft bereikt. Bij zijn vertrek staat er een zelfbewust brandweerkorps en een betrouwbare veiligheidsregio. Henk’s dochter Gitta nam de aanwezigen nog op hilarische wijze mee in wat er thuis allemaal gebeurd was tijdens Henk zijn werkzame leven.

Henk, bedankt voor acht mooie jaren!

20170629-MB3A5344

20170629-MB3A5367