Nieuws

Een overzicht van het actuele nieuws.

Nieuws

30 november 2017

Op maandag 4 december verstuurt de overheid om 12.00 uur in heel Nederland een NL-Alert controlebericht. Aan de hand van dit controlebericht kunt u nagaan of uw mobiele telefoon goed is ingesteld om NL-Alert te ontvangen.

13 oktober 2017

Op 1 augustus heeft Hans Zuidijk het stokje overgenomen van de directeur VRHM/regionaal commandant Henk Meijer. Wie is deze man, die we natuurlijk al kennen door zijn jarenlange ervaring als plaatsvervangend regionaal commandant bij de brandweer en operationeel leider ROT? Wat kunnen de samenwerkingspartners in de VRHM van hem verwachten?

13 oktober 2017

Deelnemers kregen vijf pittige scenario´s voor de kiezen

13 oktober 2017

Oegstgeest zet nudging in voor brandveilig wonen

13 oktober 2017

De dag van de Crisisbeheersing VRHM

13 oktober 2017

De burger heeft recht op de snelste hulp van ambulance en brandweer. Daarom zijn er in Hollands Midden met alle buurregio’s afspraken gemaakt over operationele grenzen; de inzet van hulpdiensten uit andere regio’s bij de bestrijding van een incident in de eigen regio

13 oktober 2017

Programma waterveiligheid voor vier polders Hoogheemraadschap Rijnland

13 oktober 2017

De herfst is begonnen en dat betekent weer meer kans op hevige regenbuien en storm. De meldkamer krijgt veel telefoontjes van burgers die overlast of schade hebben door het slechte weer. Soms wel honderden telefoontjes op een dag.

5 oktober 2017

Na de verwoesting door orkaan Irma is USAR.NL (Urban Search And Rescue) ingezet op Sint Maarten om te ondersteunen bij (de coördinatie van) noodhulp en het opstarten van de brandweer- en ambulancezorg op het eiland.

4 oktober 2017

Jaarlijks in de maand oktober worden in heel Nederland op initiatief van de Brandwondenstichting de Nationale Brandpreventieweken gehouden